2 oktober 2015
2 oktober 2015 - Erie, Pennsylvania, Verenigde Staten
Vandaag vanuit se lighthouse inn in Erie, PA.
Het museum, waar ik het in het vorige verhaaltje over had en waar wij zijn geweest, is het Air Fotce museum. In Dayton. Daar staan vkiegtuigen van het begin van de luchtvaart, de gebroeders Wrght begonnen hun probeersels in Dayton, tot aan de tachtiger jaren. Ik denk, dat recenterlijke ontwikkelingen nog niet aan de openbaarheid kunnen worden prijsgegeven. Maar wat daat te zien is. Het is nog niet met tien pennen te beschrijven en daarom doe ik het ook niet. Ik wil alleen een paar fotos goevoegen, waaronder de groepsfoto, gemaakt voor de toemalige Ait Force One, het vliegtuig, waarmee president levend naar Dallas vlogg en in een kist gerug, met de nieuw beedigde prsident Jonson en Jacky Kennedy. Verder was ons bezoek aan dit deel het museum het laatste in 38 jaar. Dat gedeelte wordt verplaatst en is volgend jaar juni weer open voor bezoek. Gedenkwaardig en google het. http://www.nationalmuseum.af.mil omdat wij pas later in de middag van 29 september daar waren en niet vodoende tijd hadden om alles te zien zijn wij op 30 september teruggegaan en vandaar dit aparte bezoek.
Gisteren 1 oktober begon onze autorondreis. Na afscnheid genomen te hebben van Marcel en de oma van Michael, koertsen wij in een noordoostelijke richting. Eerste besteming Berlin Ohio, het centrum van de Amish people in Ohio. We zijn er geweest. We heben ze gezien in hun opmerkelijke kledij, hun paard en wagentjes, maar we waren niet onder de indruk. Daarna door naar Cleveland, waar we in de buitenwijken een motel vonden..
Vanmorgen na het ontbijt zijn wij de Rock and Roll Hall of Fame bezocht, gelegen aan een vormalsige pier van de haven van Cleveland. Alles wat le wilt weten over Rock and Roll vanaf het begin in de veertiiger jaren tot bijna nu is daar te zien en cvooral ook te horen.Bijna alle kleding, die de rockstars hebben gedragen, de guitaren, waarop ze hebben gespeeld, de briefjes, die ze hebben geschreven, het is er allemaal.
Ik kwam na afloop tot de conclusie, datt een behoorlijk deel van het gehele rock and roll gebeuren aan mij is voorbijgegeaan. Maar zij getroost, ik mis het ook nu niet. Na afloop besloten wij om niet Cleveland in te gaan, maar onze weg te vervolgen richting Buffalo NY, want cvoor morgen staan de Niagara watervallen op het programma. Probrened zo kort mogelijk lands de randen van her Eriemeer te sruren, arriveerden wij later inde middag in de plaats die deze van de vijf grote meren een naam heeft gegeven: Erie. En daar schrijf ik dit nu.
Overigens zei Elly dat ik mij moet schamen voor alle taal fouten, ik denk, dat ze bedoelt tikfouten, waarvoor ik mijn hoofd schuldbewust buig, maar twee vingers en anderhalf oog, ik vind het zelf best nog wel kunstig....Tot hetvvolgende kunstwerk

Blijft leuk om jullue op deze manier te volgen☺️☺️